Spring til hovedindhold
 

Vi skifter ud på direktionsgangen - og opruster på udviklingsholdet

Efter 10 år ved roret har vores grundlægger og nuværende administrerende direktør, Niels Damkjær, besluttet at give direktionsstafetten videre, og det er ikke helt ukendte ansigter, der står klar i kulissen til at overtage det ledelsesmæssige ansvar for DBI IT.

Pr. 1. september er der flere ting, der kommer til at se lidt anderledes ud på vores kontor i Kvæsthusgade. Vi skal både byde velkommen til flere nye, men særdeles velkendte kolleger, og navneskiltene på direktionsgangen skal udskiftes.

Ny administrerende direktør bliver Peter Sylvest Andersen, som, udover at være en del af ejerkredsen, hidtil har indtaget rollen som kommerciel direktør. Han udtaler:

”Det er med stor glæde, at jeg træder ind i rollen som administrerende direktør for en virksomhed, der har opnået så meget og har sat så høje standarder i branchen. Jeg ser frem til at fortsætte rejsen sammen med vores dygtige team, loyale kunder og stærke partnere, mens vi sammen skaber grundlag for yderligere vækst og innovation.”

Med sig tager Peter ikke bare et indgående kendskab til vores kunder og samarbejdspartnere, men også en solid kommerciel baggrund samt en MBA fra Henley Business School.

Men han kommer ikke til at indtage direktionsgangen alene. Den kommer han til at dele med endnu et kendt ansigt, nemlig vores nyudnævnte tekniske direktør, Jacob Buus Smidt, som kommer fra en stilling som teknisk chef i vores søstervirksomhed ND Data:

Jeg har været en del af den her virksomhed siden begyndelsen i 2014 og har set, hvordan vores løsninger har udviklet sig og gjort en forskel i branchen. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Peter og vores fantastiske kolleger om at videreudvikle DBI IT’s produkter og fortsat levere robuste og gennemarbejdede løsninger, som vores kunder kan stole på.”

Flere kræfter til holdet – en cementering af vores tekniske DNA

Jacob kommer ikke alene ind i forretningen med en enorm teknisk tyngde og indgående kendskab til DBI IT. Med sig fra vores søstervirksomhed, der hidtil har stået for al vores udvikling, tager han ligeledes fem højtspecialiserede udviklere, der, ligesom Jacob selv, nu bliver en officiel del af DBI IT-holdet.

Niels Damkjær udtaler: ”Jacob har været en nøgleperson i udviklingen af DBI IT’s løsninger siden virksomhedens start i 2014, og ved at gøre ham til en del af direktionen cementerer vi den tekniske tyngde, som altid har været fundamentet for vores aktiviteter. Det hold af udviklere han stiller med, vil være en gevinst for enhver virksomhed, og det vil de uden tvivl også under DBI IT’s faner.”

Om årsagerne til organisationsændringerne tilføjer vores nu afgående direktør:

”Det drejer sig om, at vi hver især skal gøre det, vi synes, skaber mest værdi for os selv og for virksomheden. For mit eget vedkommende glæder jeg mig til at kunne fokusere mere på den tekniske innovation og forretningsudvikling, som er det, der står mit hjerte nærmest. Det er en stor fornøjelse at kunne give stafetten videre til to dygtige og betroede kolleger og samtidig forblive involveret i det daglige arbejde og vores fortsatte udvikling.”