Spring til hovedindhold

Vores baggrund forpligter

Vi er født ud af autobranchen

DBI IT A/S er vokset ud af brancheforeningen De Danske Bilimportører (nu Mobility Denmark), og det er én af grundene til, at vi har tætte forbindelser i hele autobranchen. I mere end 20 år har vi udviklet IT-systemer og leveret data, der hjælper både forhandlere, leasing- og forsikringsselskaber, myndigheder, importører og andre aktører i og omkring det danske køretøjsmarked.

Det gør vi os umage for at lykkes med hver eneste dag, og derfor har vi i dag mange tusinde daglige brugere på vores platforme.

DBI IT A/S - Datakvalitet

Vi går langt for datakvalitet

For os er data ikke bare data. Hver eneste dag danner det grundlag, når danske forbrugere og virksomheder skal træffe vigtige beslutninger, og derfor tager vi datakvalitet alvorligt. Selvom vi råder over landets største køretøjsdatabase, så er det vigtigt for os, at du ikke bare har adgang til meget data. Kvaliteten skal også afspejle, at vi gør os umage.

Vi beregner selv en lang række data, og hver eneste nat kontrollerer og harmoniserer vi det data, vi indsamler fra eksterne datakilder.

Det er én af grundene til, at vi heller ikke bange for at sige, at du her hos os får adgang til den højeste datakvalitet på det danske marked for køretøjer.

Filosofien

Vi tror på, at de bedste løsninger skabes, når vi er tætte på de brugere, de er sat i verden for at hjælpe. Vi prioriterer relationerne til både brugere og samarbejdspartnere, og det er en væsentlig grund til, at vi kan blive ved med at være skarpe i vores udvikling.

Selvom vi vokser og planter DBI IT-flag i udlandet, så bliver vi aldrig større, end at vi altid har tid til at hjælpe vores brugere, når der er brug for det.

DBI IT A/S - Filosofien

Det siger vores kunder

 

Vi oplever i høj grad, at DBI IT er interesseret i, hvad der foregår i vores forretning, og at de lytter til den feedback, der kommer fra os. De virker meget lydhøre over for vores ønsker til forbedringer og nye features, og vi føler, at de udvikler deres produkt på den baggrund. Det er meget værdsat.

Christian Kjær, Salgschef
FCA Denmark A/S

Det siger vores kunder


Den viden vi har kunnet opnå, har aldrig været mere specifik, end vi oplever, den er nu, og vi anvender den både strategisk og som leadgenereringsværktøj hver eneste dag. Vi bruger især bilstatistik.dk til bearbejdning af nye kunder, men også for at finde ud af, om vores salgs- og marketingsindsatser virker, som de skal. Hvis der mangler salg ift. det overordnede marked, så har vi et godt udgangspunkt for at finde ud af, hvad det er, vi skal skrue på ift. vores konkurrenter. Jeg fristes til at kalde det erhvervssælgerens bedste ven.

Jacob Davids Thomsen, Head of B2B
K.W. Bruun Import


Det siger vores kunder


Adgangen til Bilstatistik har helt klart haft en positiv indflydelse på kanvassalget hos vores forhandlere. Fremfor at skulle starte helt fra bunden og bruge tid på at ringe til virksomheder, som måske lige har købt eller har et udfordrende regnskabsår, så hjælper bilstatistik.dk os med at skabe den mest kvalificerede ringeliste, hvor de irrelevante emner er sorteret fra. Kvaliteten er simpelthen højere i det materiale, vi får frem, og vi sparer meget tid ved kun at skulle indhente informationen ét sted.

Andreas Hall-Frederiksen, Country Manager
Fiat Professional, FCA Denmark A/SVores hold

Adm. direktør

Niels Damkjær

Kommerciel direktør

Peter Andersen

Kommunikations- og marketingchef

Lise Hjort

Head of Customer Experience

Klaus Bernhof Jakobsen

Customer Experience

Jill Skovgaard

Ekstern Salgskonsulent

Henrik Sejersen

Key Account Manager

Henrik Overby Elsgaard

SALG- OG MARKEDSCHEF, SVERIGE

Andrée Peters

Administration og bogholderi

Line Nørgaard Manniche

Konsulent

Bjørn Johansen

Konsulent

Anders Andersen

Sprogkoordinator

Erwan Paugam

Udviklingschef

Søren Dommerby

Teknisk chef, CTO

Jacob Buus Smidt

Seniorudvikler

Carsten Kofoed Marker

Udvikler, front end

Matias Bernhof Jakobsen

Udvikler, databasespecialist

Simon Olesen

Udvikler

Kasper Brandt

Udvikler

Thomas Rømer

Vores hold i Ungarn

DBI IT A/S - Szabolc Szöke

Projektleder

Szabolc Szöke

Grafiker

Itsván Czinege