Spring til hovedindhold
 

Bilstatistik er lanceret i Sverige

I godt ni år har vi tilbudt køretøjsdata og it-løsninger til det danske marked.

I 2020 kunne vi i kraft af vores samarbejde med OFV tilbyde en løsning til norske registreringsdata, og nu er vi altså klar med varer på hylderne i Sverige.

Vi har nemlig budt velkommen til Bilstatistik.se

Bilstatistik.se er udviklet for at kunne tilbyde svenske registrerings- og bestandsdata, og mange af de samme muligheder, som man vil kende det fra Bilstatistik.dk. Det er selvfølgelig ikke kun relevant for aktører i Sverige, men for alle med interesse i det svenske køretøjsmarked.

Ligesom i Danmark og Norge kommer løsningen til at rumme data om alle registreringspligtige køretøjstyper.

Kommerciel direktør i DBI IT, Peter Andersen, siger:

”Som man kender det fra vores danske platforme, så kommer vi til at investere, det der skal til for at skabe et stærkt produkt med fokus på både brugervenlighed og datakvalitet. Det er vi allerede kommet langt med, og selvom produktet i svensk regi er ungt, så mener vi i al beskedenhed, at vi kommer med et meget seriøst værktøj, der kun vil vokse sig stærkere over de kommende år.

Fortrolig med det svenske marked

For at blive fortrolig med behovene på det svenske marked, har vi budt velkommen til Andrée Heino Peters, der med sit svenske ophav og mange års erfaring med it-iværksætteri og fra detailleddet i den svenske autobranche, bringer masser af markedsfortrolighed med til projektet. Han har et bud på, hvor Bilstatistik.se vil komme til at adskille sig fra andre løsninger:

”Der findes allerede alternative værktøjer i samme kategori på markedet, men jeg mener helt klart, at Bilstatistik.se udfylder et uindfriet behov, særligt hvad angår brugervenlighed og overblik, og derudover er prisen i høj grad konkurrencedygtig.

At der faktisk eksisterer et uindfriet behov – ikke kun i Sverige, er der allerede mere, der tyder på.

Allerede inden lanceringen var der mange af de kunder, vi kender fra det danske marked, der viste interesse i at kunne arbejde med svenske markedsanalyser. Særligt det, at det nu kan ske med udgangspunkt i et system, de allerede er fortrolige med, fra en leverandør de kender, er der blevet taget rigtig godt imod” fortæller Andrée Heino Peters.

Planer om en fælles nordisk løsning

Lancereringen i Sverige betyder samtidig, at DBI IT gennem vores samarbejde med OFV er de eneste, der kan tilbyde registrerings- og bestandsdata for hele Skandinavien. Selvom vi i svensk regi er den nye dreng i klassen, så er målsætningerne ikke til at tage fejl af. Om ønskerne frem ad banen fortæller Peter Andersen:

På sigt ønsker vi at kunne tilbyde en løsning, der dækker alle nordiske lande, og som giver alle lande den datakvalitet og de samme analysemuligheder, vi kender fra Bilstatistik.dk i dag. Vi er glade for, at vi med vores entré i Sverige nu er kommet ét skridt nærmere at kunne indfri det mål”.

Vil du vide mere om Bilstatistik.se?

Så ræk ud til Andrée. Han kan fortælle dig alt om dine muligheder med den nye platform.

 

Kontakt:
Andrée Peters
Salg- og markedschef, Sverige