Spring til hovedindhold
 

DBI IT lancerer nyt fleet management-system: Byd velkommen til Qanto Fleet

I dag har vi klippet den røde snor til vores nye fleet management system, Qanto Fleet.
Systemet er sat i verden for at hjælpe virksomheder med store og mellemstore flåder med at gøre deres flådedrift- og administration så effektiv og økonomisk bæredygtig som overhovedet muligt – fra anskaffelsen til drift og tilbagelevering.

Det er selvfølgelig altid med en vis portion vovemod, at man trykker på lancerings-knappen og byder sig til for et nyt marked, men denne gang føles det hele en lille smule anderledes.

Qanto Fleet er nemlig udviklet i tæt samarbejde med dem, det er sat i verden for at servicere, flådeejerne, og det er netop deres behov, og de benspænd de møder i arbejdet med flådeadministration, der fra starten har været omdrejningspunktet for udviklingen af systemet.

Hvorfor (endnu) et flådestyringssystem?

Til spørgsmålet om hvad Qanto Fleet kan bidrage med i et marked, der i forvejen rummer mange fleet management-systemer, svarer salgsdirektør i DBI IT, Peter Andersen:

”Vi har erfaret, at der med det nuværende udbud stadig ligger en stor manuel opgave for virksomhederne i at sikre en effektiv flådedrift og holde dataene ajour og retvisende. Nogle virksomheder skal jonglere med flåder, der rummer hundredevis af forskellige køretøjer fordelt på mange forskellige køretøjstyper i forskellige cvr-numre, fra adskillige forskellige leverandører, forsikringsselskaber osv. Vi og flere andre aktører kunne se, at vi med nogle af vores eksisterende løsninger og store knowhow fra hele segmentet omkring køretøjsmarkedet kunne bidrage med at løfte den opgave på en måde, der differentierer sig nævneværdigt fra andre løsninger på markedet, og det har vist sig at være rigtigt”.

En overvældende modtagelse

At der har eksisteret et uindfriet behov blandt flådeejerne bekræftes af den flotte modtagelse, Qanto Fleet har fået:

”Vi er ret overvældede over den interesse, systemet har mødt, så det er også med en vis portion stolthed, at vi i dag på den officielle lanceringsdag kan konstatere, at vi allerede har adskillige virksomheder med ombord – fra nogle af landets største flådeejere til de mellemstore spillere og kommunerne”, siger Peter Andersen.

Data opdateres automatisk – også når du holder fri

En af årsagerne til den gode modtagelse skal ifølge salgsdirektøren findes i, den enorme opgave det er at sikre en effektiv og økonomisk bæredygtig flådedrift:

”Vi erfarede tidligt i processen, at mange af de dygtige flådeansvarlige der til dagligt skal holde styr på op til flere hundrede køretøjer, faktisk var ret dårligt hjulpet i forhold til at handle med rettidig omhu. Derfor har vi haft fokus på at udvikle et system, der automatisk vedligeholder en stor del af flådedataene og sikrer, at der gives automatisk besked, når der er opgaver, f.eks. omkring fejlfaktureringer, tilbagelevering, byttebiler eller kommende synsdatoer, der kræver opmærksomhed.
På den måde kan virksomhederne opnå et væsentligt mere gennemskueligt grundlag for en optimal flådedrift og en stram omkostningskontrol - uden at være hensat til store manuelle arbejdsopgaver og stikprøvekontroller”.

Er Qanto Fleet noget for dig?

Du kan læse meget mere om Qanto Fleet på vores nye hjemmeside: www.qantofleet.dk.


Du er også altid velkommen til at ringe eller sende os en mail, hvis du kunne tænke dig en demonstration af, hvordan Qanto Fleet helt konkret kan bidrage med flådeadministrationen i din virksomhed.