Spring til hovedindhold
 

Nyt samarbejde skal bekæmpe urent trav på motorområdet

Ubetalte regninger, store forsikringssummer og leasingbiler der forsvinder. Lidt for ofte hører vi om lyssky selskaber, der udnytter velmenende aktører i forsikrings- og autobranchen, og efterlader dem med store tab i sit kølvand.

Med en aftale om udviklingen af et nyt fælles screeningsmodul på bilstatistik.dk har DBI IT A/S og yourCompany Aps i dag taget et stort skridt i retning mod at kunne tilbyde hjælp til de virksomheder, der ønsker at imødegå problemet med kunder, der ikke kan kende forskel på dit og mit.

Et spørgsmål om gennemsigtighed

YourCompany, der primært består af tidligere politifolk, løser hvert år et stort antal sager om f.eks. forsikringssvindel og forsvundne biler. Herigennem har de opbygget stor erfaring med, hvilke mønstre der ofte synes at gå igen hos de problemomspundne virksomheder. På baggrund af den viden foretages en risikovurdering, og anses den som potentielt problematisk, vil screeningsmodulet give udslag. Den øgede gennemsigtighed vil give brugere af bilstatistik.dk en langt bedre mulighed for at identificere forhøjet risiko og foretage en mere konkret kredit- og risikovurdering.

Hvis uheldet alligevel er ude

Selvom det nye modul vil være et stærkt værktøj i forbindelse med det præventive arbejde, vil nogen stadig slippe gennem det sikkerhedsmæssige nåleøje. Når modulet er færdigudviklet, forventeligt i efteråret 2021, vil det derfor også være muligt for screeningsabonnenterne at rekvirere yourCompanys assistance til en mere dybdegående screening eller decideret efterforskningsarbejde, så tabte værdier kan komme tilbage på de rette hænder.

Et samarbejde der giver mening

At samarbejdet giver mening, er Faglig Leder for Motorområdet i yourCompany, Morten Teglhus Gottschalck, ikke i tvivl om:

”Bilstatistik.dk er et værktøj, der i forvejen bliver brugt bredt af aktører i og omkring autobranchen, så det giver rigtig god mening for os at stille vores viden og ekspertise til rådighed, der hvor branchen i forvejen indhenter viden om potentielle kunder. Med det her setup kan vi lave den perfekte balance mellem den bedste datakvalitet, et skarpt blik for detaljer og det at have operative værktøjer lige ved hånden. Det her er et projekt med store ambitioner om at komme kriminaliteten til livs i en autobranche, der ofte udsættes for forskellige typer af svindel.”

Peter Andersen, salgsdirektør i DBI IT, istemmer:

”Vores virksomheder repræsenterer to kompetence- og værdisæt, der går rigtig godt i spænd. Vi vil begge gerne hjælpe vores kunder med at optimere deres forretning og minimere risiciene gennem databaseret indsigt og generelt øget gennemsigtighed, og vi glæder os til at kunne gøre dette i forening fremadrettet”.

For yderligere spørgsmål:

Peter Andersen
Salgsdirektør
DBI IT A/S

www.bilstatistik.dk
pa@dbi-it.dk

 

Morten Teglhus Gottschalck
COO
Chef for Motorområdet

www.yourcompany.dk
mtg@yourcompany.dk